<< Ga terug

Aanmelden voor zomerbraderie Elspeet op woensdag 2 augustus

Aanmelden voor zomerbraderie Elspeet op woensdag 2 augustus
Foto: ©maartenheijenk.nl

ELSPEET - Op woensdag 2 augustus organiseert de Elspeetse ondernemersvereniging de bekende Zomerbraderie in het centrum van Elspeet. Deze zomermarkt vindt plaats op de Staverdenseweg midden in het dorp en begint om 14:00 uur. Hier worden dan ruim 60 kramen geplaatst met daarnaast nog aanbieders die hun koopwaar vanuit een andere opstelling aanbieden. Ook zijn er enkele oude ambachten aanwezig om de bezoekers te vermaken met hun kunsten van de ambten van weleer. De markt duurt tot 21.00 uur.

Net als voorgaande jaren is er een kleedjesmarkt aanwezig, waar inwoners uit Elspeet hun overtollige waren aan de man of vrouw kunnen brengen. Hier kunt u tegen een zeer schappelijke prijs eigenaar worden van iets dat u allang had willen kopen. Vanaf 13.00 uur is deze toegankelijk en zal op grasveld en de parkeerplaats voor het Kerkerf worden uitgezet.

Aanmelden kleedjesmarkt

Als je hier aan deel wilt nemen, kun je je aanmelden via het inschrijfformulier van Forum Events op www.forumevents.nl. De plaatsen van ongeveer 4 bij 4 meter worden door de organisatie toegewezen op basis van de inschrijvingen. Let er wel op dat de bereikbaarheid met een auto beperkt is.

De Staverdenseweg is deze dagen tussen 09:00 en 23:00 afgesloten tussen de Nunspeterweg en de Gerrit Mouwweg. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo