<< Ga terug

Bijbellezing in Doornspijk voor jong en oud

Bijbellezing in Doornspijk voor jong en oud

Na een goed bezochte start van een nieuwe serie korte en toegankelijke Bijbellezingen, is eenieder van harte welkom op maandagavond 25 september om zijn of haar geloof te versterken. In ‘t Hart van Thornspic aan de Zuiderzeestraatweg in Doornspijk hoopt Theo du Crocq een studie van de eerste brief aan de Thessalonicenzen te vervolgen met als onderwerp: ‘Paulus en de gemeente’ (hoofdstuk 2). In een gemoedelijke opzet volgen de lezingen de rode draad van deze serie: “waakzaamheid van de gemeente van Christus” Later in het seizoen zullen ook twee nieuwe, jonge sprekers deze rode draad oppakken. Dirk-Jan Jansen, full-time Bijbelleraar, o.a. werkzaam als docent bij de Evangelische Toerustings School, zal het thema “waakzaamheid” verder uitdiepen. Roy Verhorst, ook een fijne Bijbelvaste spreker, wil ons meer inzicht geven in “de gemeente van Christus”.

De avonden beginnen om 19:30 uur. Vanaf 19:15 uur is er gratis koffie en thee, en na de afsluiting rond 20:45 uur is er nog gelegenheid voor koffie, vragen of napraten. De toegang is vrij. Wel is er een collecte om de onkosten te dekken. Van eerdere lezingen zijn gratis cd’s beschikbaar. Ook zijn ze te beluisteren via de website, www.sebt.nl.

De interkerkelijke ‘Stichting Evangelisatie en Bijbelstudie Thornspic’, die uit wil gaan van de Bijbel als het gezaghebbend Woord van God, heet iedereen van harte welkom. Voor meer informatie bel 0525-654906, 06-27367962 of zie www.sebt.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo