<< Ga terug

Bijna € 3.000 van Plus Wilmink voor vv Nunspeet

Bijna € 3.000 van Plus Wilmink voor vv Nunspeet

NUNSPEET - De Voetbalvereniging Nunspeet mocht een fraaie cheque van Plus Wilmink in ontvangst nemen. De pupillen van de club namen dit voorjaar deel aan een actie, waarmee ze konden sparen voor fanartikelen met hun eigen foto, maar ook voor geld voor de clubkas. Dit fanatieke sparen leverde de vereniging maar liefst € 2.896,05 op!

Ondernemer Jeroen Wilmink overhandigde de cheque aan Martijn Juffer van de jeugdcommissie van vv Nunspeet. Daarnaast zette hij ook de drie spelers met de hoogste opbrengst in het zonnetje. Zij ontvingen alle drie een fraaie voetbal.

Betrokken sponsor
Niet alleen tijdens deze spaaractie, maar gedurende de afgelopen jaren heeft Plus Wilmink laten zien een zeer betrokken sponsor te zijn van vv Nunspeet. Bijvoorbeeld als naamgever van het kerstzaalvoetbaltoernooi en het familieweekend. De voetbalvereniging Nunspeet dankt Jeroen Wilmink en zijn medewerkers hier hartelijk voor en hoopt ook in de komende seizoenen op een succesvolle samenwerking.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo