<< Ga terug

Bouwclaimovereenkomst tweede fase Molenbeek afgesloten

Bouwclaimovereenkomst tweede fase Molenbeek afgesloten
Vlnr: Gert van Uffelen, Stefan van Dijk (beiden namens VOF Molenbeek), wethouder Jaap Groothuis en Henk Poldermans (ook namens VOF Molenbeek).

NUNSPEET - De gemeente Nunspeet heeft met de VOF Molenbeek een bouwclaimovereenkomst gesloten voor de 2e fase Molenbeek. Wethouder Jaap Groothuis, namens de gemeente en Stefan van Dijk, Gert van Uffelen en Henk Poldermans namens VOF Molenbeek, tekenden de overeenkomst.

De gemeente Nunspeet heeft alle grond voor de tweede fase Molenbeek nu in bezit. De gemeente Nunspeet gaat in de 2e helft van 2017 een bestemmingsplan opstellen voor Molenbeek 2e en 3e fase. Hierdoor kunnen er tot het jaar 2024, verschillende categorieën woningen gebouwd worden. Het gaat dan om starterswoningen, sociale huurwoningen, projectbouw, zelfbouw en CPO (Collectieve Particuliere Opdrachtgeverschap) woningen.

Nu dat de bouwclaimovereenkomst is getekend, gaat VOF Molenbeek een deel van de nieuwe woningen bouwen voor de 2e fase van plan Molenbeek.

“Molenbeek wordt een prachtige nieuwe wijk en we zijn als college blij dat er ook in de komende jaren volop gebouwd kan gaan worden”, aldus verantwoordelijk wethouder Jaap Groothuis.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo