<< Ga terug

CJG Nunspeet lanceert nieuwe website

CJG Nunspeet lanceert nieuwe website
Foto: Bas Wilberink

NUNSPEET - CJG Nunspeet heeft haar vernieuwde website gelanceerd. De site (www.cjgnunspeet.nl) heeft een eigentijdse uitstraling, biedt betrouwbare informatie over opvoeden en opgroeien en bezoekers vinden er volop activiteiten en nieuwtjes’, aldus Wim van Oostende, namens het team van medewerkers van het CJG.

De website is laagdrempelig. Zo stellen CJG-medewerkers zich (met foto) aan de bezoekers voor. ‘Hiermee komen we tegemoet aan de mensen die het prettig vinden om van tevoren te zien met wie ze een afspraak hebben’, vertelt hij.

Op de website vind je veel informatie. Over zwangerschap, eerste tandjes en gezond eten bijvoorbeeld. En over zakgeld, jeugdpuistjes, faalangst en pesten. Maar ook over hoe het in je gezin verder moet na een scheiding. ‘CJG Nunspeet is er voor iedereen die vragen heeft over het opvoeden en de ontwikkeling van een kind. Vanaf je kinderwens totdat het kind volwassen is.’

Bij CJG Nunspeet werken jeugd- en gezinswerkers, logopedisten, opvoeddeskundigen en (ortho)pedagogen. Allemaal deskundige mensen die in een team werken om gezinnen op de beste manier te helpen. ‘Heeft een kind speciale zorg en aandacht nodig? Dan zoeken we samen naar een oplossing. Uiteraard alleen als dat nodig is en de ouders dit ook willen. Opvoeden doe je samen,’ vertelt Wim van Oostende namens het team van medewerkers.

‘We zijn blij met de vernieuwde website en hopen nog beter antwoord te kunnen geven op online vragen over opvoeden en opgroeien. Daarnaast blijft het uiteraard gewoon mogelijk om bij ons binnen te lopen om grote en kleine vragen te bespreken’, besluit hij.

CJG Nunspeet biedt hulp en advies in de buurt en is te vinden in zorgplein De Enk aan het Stationsplein in Nunspeet. Telefoonnummer: 0341-799902. Meer informatie: www.cjgnunspeet.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo