<< Ga terug

De gemeente Nunspeet helpt mensen weer aan het werk

De gemeente Nunspeet helpt mensen weer aan het werk

NUNSPEET - De jobcoach van de gemeente Nunspeet en Nunspeetse bedrijven werken intensief samen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen. Er wordt samen gekeken met de cliënten wat hun mogelijkheden zijn en koppelen deze personen aan bedrijven/opdrachtgevers.

Dat heeft de afgelopen tijd geresulteerd in drie succesvolle plaatsingen bij De Hoeve in Nunspeet.

Eén van die plaatsingen is Michael Kroon. Hij werkt nu als keuken-assistent in het pannenkoekenhuis en is een prachtig voorbeeld van het goed benutten van de kwaliteiten van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt .Een mooi resultaat van een intensieve samenwerking.

Wethouder Marije Storteboom en Freddy Smit (jobcoach gemeente Nunspeet) bedankten Harry Frens en Roel Vos van De Hoeve voor dit uitstekende resultaat. Wilt u als bedrijf weten wat de mogelijkheden zijn om ook een bijdrage te leveren? Neem dan contact op met Freddy Smit, tel. 06-06-55714383 of mail naar f.smit@nunspeet.nl.

Op de foto staan van links naar rechts: Freddy Smit (jobcoach gemeente Nunspeet), Michael Kroon, wethouder Marije Storteboom, Roel Bos en Harry Frens (beiden van De Hoeve).Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo