<< Ga terug

Echtpaar Van het Goor 65 jaar getrouwd

Echtpaar Van het Goor 65 jaar getrouwd

ELSPEET - Zondag 10 september was het 65 jaar geleden dat Beert en Frankje Van het Goor, wonend aan de Vierhouterweg in Elspeet, elkaar het ja-woord gaven. Maandagmiddag werd het echtpaar gefeliciteerd door burgemeester en mevrouw Van de Weerd.

Beert van het Goor werd geboren in Doornspijk en zijn vrouw is afkomstig uit de Beemsters. Van het Goor heeft jarenlang gewerkt op de administratie bij Derk de Boer en is later zelfstandig verder gegaan met een administratiekantoor in Elspeet. Eén van de zoons heeft later de zaak overgenomen en runt met twee medewerkers nu de Regiobank HGS.

Muziek en zang speelt een grote rol in het leven van beiden. Deze interesse hebben ze ook aan hun kinderen doorgegeven. Er wordt dan ook regelmatig op het mooie orgel gespeeld in de kamer. Jarenlang was Van het Goor organist in de Hervormde Dorpskerk in Nunspeet.

Wat voor hem vroeger begon in de vakantie is nu dagelijks werk, hij is de kok in huis. Mevrouw Van het Goor werkte vroeger in de huishouding bij een artsenpraktijk en in een burgemeesterswoning. Breien is haar grootste hobby. Ze hebben drie zoons en een dochter, zeventien kleinkinderen en vijftien achterkleinkinderen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo