<< Ga terug

GV Nunspeet imponeert tijdens Fantastic Gymnastics

GV Nunspeet imponeert tijdens Fantastic Gymnastics

NUNSPEET - Trainster Mariska Verhaart, zes gymnasten en hun fans reden op zaterdag 17 juni in alle vroegte naar Rotterdam. Het doel was goed te presteren tijdens de 'Ahoy cup' wat ook wel Fantastic Gymnastics wordt genoemd. Tijdens dit weekend komen alle facetten van de turnwereld aan bod op het hoogste niveau: turnen dames/heren, trampolinespringen, ritmische gymnastiek, freerunning. Het is tevens een afsluiting van het turnseizoen. Naast het meedoen is het mogelijk om je uit te leven op het beweegplein, of wedstrijden te volgen van toppers zoals Epke Zonderland.

GV Nunspeet had zich ingeschreven voor het Individueel Springen B niveau. Het is een hecht team met een goede sfeer. Wat deden ze het allemaal goed! Emma Klerks werd derde op airtrack (jeugd), Tessa Hagen derde op airtrack (junioren). Lucas Klerks ging zelfs met het zilver naar huis voor het onderdeel minitramp-pegasus. Bram Hagen kon het podium al ruiken, maar moest genoegen nemen met een vierde plaats. Daan Biemond werd zesde en Vincent Weeda werd achtste. Dit biedt perspectief voor volgend jaar.

Het was een fantastische afsluiting van dit succesvolle turn/springseizoen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo