<< Ga terug

Natuurdia-presentatie door natuurfotograaf Pieter Wiegel uit Elspeet

Natuurdia-presentatie door natuurfotograaf Pieter Wiegel uit ElspeetNatuurdia-presentatie door natuurfotograaf Pieter Wiegel uit ElspeetNatuurdia-presentatie door natuurfotograaf Pieter Wiegel uit ElspeetNatuurdia-presentatie door natuurfotograaf Pieter Wiegel uit ElspeetNatuurdia-presentatie door natuurfotograaf Pieter Wiegel uit Elspeet

ELSPEET - Op maandag 19 juni laat natuurfotograaf Pieter Wiegel prachtige dia's zien over de natuur. Het thema van deze diaserie is "Grofwild op de Veluwe".

De avond begint om 19.30 uur in 't Kerkerf, achter de Hervormde kerk in Elspeet. De toegang is vrij. Er wordt een collecte gehouden voor het "Woord en Daad" project Voedselzekerheid in Benin. Voor meer informatie www.WoordEnDaadNunspeet.nl en www.woordendaad.nl.

"Woord en Daad" is eens stichting die zich bezig houdt met de ondersteuning van de allerarmsten in de derde wereld.
Woord en Daad Comité Nunspeet is een groep van ruim 100 vrijwilligers die zich dagelijks inzetten in de Snuffelhal, winkel voor de verkoop van gebruikte goederen. Ook wordt twee keer jaar een natuur dia-presentatie georganiseerd door natuurfotografen van de Veluwe. In de zomer wordt acht keer de zomeravondfietstochten georganiseerd in Elspeet en Nunspeet. De opbrengsten van deze activiteiten komen voor 100 procent ten goede aan de allerarmsten in de derde wereld.


Aanvang: maandag 19 juni 2017 19:30Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo