<< Ga terug

Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten het goede doel van Nunspeetse Heideloop 2017

Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten het goede doel van Nunspeetse Heideloop 2017

NUNSPEET - Zaterdag 19 augustus organiseert Vereniging Gemeentebelang voor de negende keer de Nunspeetse Heideloop. Dit evenement vindt dit plaats op de speelweide aan de Stakenbergweg. Ook dit jaar wordt een gedeelte van de opbrengst aan een organisatie of vereniging met een maatschappelijk goed doel binnen de gemeente Nunspeet geschonken. Dit jaar is gekozen voor Dorpsvereniging Vierhouten.

Met deze keuze wil de organisatie het belang van een dorpsvereniging voor de samenleving in Vierhouten onderstrepen. “De Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten behartigt de belangen van het dorp en exploiteert Dorpshuis De Horsterhoek” aldus mevrouw Aartje van Houten, secretaris van de vereniging. “Het is de plek waar vele verenigingen samenkomen en regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Alle Vierhouters, jong en oud, geboren en getogen of net nieuw binnen gekomen, kunnen elkaar in het dorpshuis ontmoeten en daar elkaar vinden bij hun gezamenlijke interesses. De dorpsvereniging is er trots op dat alle verenigingen in het dorp verbonden zijn aan het dorpshuis. Naast het stimuleren van een bloeiend verenigingsleven, organiseert de Dorpsgemeenschap verschillende activiteiten voor alle inwoners van Vierhouten: zoals in de laatste maanden van het jaar de intocht van Sinterklaas en het Familie-Kerstfeest, het gemeenschappelijk vuurwerk en in de zomer de zomermarkten.”

De Nunspeetse Heideloop is een (hard)loop- en wandelevenement en heeft een aantal uitdagende routes die leiden over de kleurrijke heidevelden en door onze mooie bosrijke omgeving. Die dag zijn er weer verschillende mogelijkheden om deel te kunnen nemen.

U kunt zich vanaf heden inschrijven voor alle afstanden te weten: 5, 10 en 15 km hardlopen of 10,15 of 25 km wandelen of nordic walking. Dit kan via de site: www.nunspeetseheideloop.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo